Tisztelt Látogató! Beszállítónk sajnos önhibáján kívül nem tud több megrendelést teljesíteni, így egyelőre a megrendelésekre nincs lehetőség. Megértésüket köszönjük!

Beszállítónk sajnos önhibáján kívül nem tud több megrendelést teljesíteni, így egyelőre a megrendelésekre nincs lehetőség.

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Mecsek Herbárium Weboldalán!

 

A Mecsek Herbárium kapszuláinak és tinktúráinak megalkotója, Gyüker András, a pécsi "füves ember".
András négy diplomával rendelkezik, és nyolc éve foglalkozik a népi bölcsességeken alapuló gyógynövényekkel, ezek gyógyhatásaival. Hitvallása, hogy a gyógyszerek és adalékanyagok világából térjünk vissza a természethez és a több száz éves tapasztalatokon nyugvó természet adta gyógymódokhoz.

A tüdőfüves és fehérbabhéjas tinktúrák 49 ml-es kiszerelésűek, melyekhez a gyógyfüvek a Mecsekből származnak. OÉTI nyilvántartásba vételük sikeresen megtörtént,  így az alkoholból és porrá zúzott gyógynövényekből álló keverékeket, - melyek nem tartalmaznak semmilyen káros adalékanyagot vagy kemikáliát - újra akciós áron biztosítjuk vásárlóinknak.

Tinktúráink mellett számos kapszulát ajánlunk Vásárlóink figyelmébe, melyekből egyre szélesebb választékkal igyekszünk minden gyógyulni vágyót kiszolgálni.

A kapszulákba töltött növényi porok ehető növényekből vannak, nincsenek sem fizikai, sem kémiai manipulációnak kitéve, s ezért nem az étrend kiegészítők közé tartoznak, hanem ételnek minősülnek. A kapszulák kemény zselatinból készültek, így az ízületeinkre vannak jó hatással. Szedésük közvetlen étkezések után ajánlott, mert akkor több a gyomorsav és így gyorsabb a feloldódás.

Készítményeinkkel olcsón, ugyanakkor hatékonyan előzheti meg a betegségek kialakulását vagy csökkentheti a betegségek tüneteit. Gyógyírt kínálnak a legjellemzőbb népbetegségekre, úgymint magas vérnyomás, diabétesz, allergia, érelmeszesedés stb.

Ismerje meg a pécsi "füves ember" tudását, tapasztalatának eszenciáját tinktúrákba sűrítve!

 

A természet bölcs, legyen Ön is!