Beszállítónk sajnos önhibáján kívül nem tud több megrendelést teljesíteni, így egyelőre a megrendelésekre nincs lehetőség.
Előrendelhető 7 munkanap Súly: 0.2 kg

Cickafarkfüves - kapszula

Akciós! Újdonság!
Cickafarkfüves Összetevők: pásztortáskafű, palástfű, cickafarkfű, édes gyökér. A növények segítenek az erős, görcsös menstruáció enyhítésében (napi 3x1 kapszula a menstruáció előtt 10 nappal kezdve és menstruáció alatt is), valamint a változó kor tüneteinek enyhítésében…
0 Ft 1 190 Ft
/ db
Cickafarkfüves

Összetevők: pásztortáskafű, palástfű, cickafarkfű, édes gyökér.

A növények segítenek az erős, görcsös menstruáció enyhítésében (napi 3x1 kapszula a menstruáció előtt 10 nappal kezdve és menstruáció alatt is), valamint a változó kor tüneteinek enyhítésében (napi 2x1 kapszula ajánlott).

Kiszerelés: 60 db.

Élelmiszernek minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják. Gyógyszeres kezelés mellé nem ajánlott.

Szállítás

Személyes Átvétel


Pécsen, előre egyeztetett helyszínen van lehetőség a személyes átvételre. Személyes átvételkor fizetni készpénzben, vagy előre utalással lehetséges.

WEBOX automata (ELŐRE UTALÁS)


Teszt jelleggel elindítottuk a webox szolgáltatást is, hogy vásárlóinknak még kényelmesebbé, és olcsóbbá tegyük a rendelést. Az alábbi linken keresztül Ön is megkeresheti, hogy van-e a közelében olyan terminál, ahol a rendelését át szeretné venné. https://webox.hu/hu/neked/keresd-meg-a-terminalod A megrendelésnél nagyon fontos, hogy a közleményben pontosan feltüntesse, hogy melyik terminálhoz kéri a szállítást!

Postaköltség: 699 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

Futárszolgálattal


Futárszolgálattal a csomag összekészítése után akár már másnap Önnél lehet megrendelése. Futárszolgálat igénybevétele esetén van lehetőség utánvétre is.

A termék súlya 0.20 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 190 Ft.
Postaköltség: Súlytól függ Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

Postai - előre utalás - TÖRÉKENY!


Kisebb rendeléseket (max. 5db) postai buborékos borítékban is vállalunk. Törékenyként, értéknyilvánítással, csomagként kerülnek feladásra.

Postaköltség: 2 590 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!