Tisztelt Látogató! A Tüdőfüves és a Fehér babhéjas (cukorbaj) tinktúra OÉTI regisztrációja sikeres volt, így ezek a tinktúrák már rendelhetőek, továbbá folyamatosan bővülő kapszulaválasztékkal rendelkezünk. Akcióinkért látogasson vissza webáruházunkba!

Híreink

2016-01-31

A népgyógyászat bölcsességei, gyógyírjai

Népi gyógyászat a népi tapasztalatokon, a körülöttünk lévő természet megismerésén, a természetes gyógymódon megtalálásán és megfelelő felhasználásán alapul. Az alábbiakban a tinktúrákban felhasznált gyógynövények népi gyógyászati leírásával, hatásaival ismerkedhetnek meg.

tovább »

2016-01-31

Hogyan készülnek tinktúráink?

Tinktúra elnevezés alatt a növényi anyagok az alkoholos kivonatát értjük. Ezek lehetnek egyszerű, azaz csak egyféle gyógynövény, vagy összetett, azaz többféle gyógynövény felhasználásával készített kivonatok is.

tovább »

2016-01-31

Akciók

Folyamatos akciókkal kedveskedünk a Mecsek Herbárium webáruházába látogatóknak! Figyeljék a hírsávot, hogy ne maradjanak le a folyamatosan frissülő kedvezményekről!

tovább »

2016-01-31

Előadások

Gyüker András a "pécsi füves ember" előszeretettel tart előadást az egészségünkről és a gyógynövények hatásáról. Az előadásokon lehetőség nyílik a személyes kérdések megválaszolására, a betegségek és azok megoldásának megbeszélésére is.

tovább »

2016-01-31

Könyvajánló

A népgyógyászat bölcsessége, évszázados tapasztalaton és megfigyelésen alapul. Amennyiben bővebb információkat szerezte a népi gyógyászatról és a gyógynövények megfelelő felhasználásáról az alábbi könyveket ajánljuk szíves figyelmébe:

tovább »

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.